Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kolme hevosta

Tänään ratsastin kaikki kolme tammaa. Ensin käytiin Maisen kanssa ihmettelemässä kentällä pelottavia estekalusteita ja vähän treenailtiin pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä. On hepalla aina huono kunto ja lihaksisto vielä, että taitaa mennä heinäkuu lähinnä maastossa kuntoa kohotellessa, että jaksaa kentälläkin tehdä pidempää töitä, kun 15minuuttia. Huomenna mennään kahlailemaa, nii saa pylly kunnon treeniä. Hiljaa hyvä tulee !




Iso ja Pikku Prinsessa


Maise on saanu jo monta lempinimeä Goljat, Norsu, Tukkajumala, Kesädinosaurus... :D

Sitten oli Liinan vuoro, mutta sen kanssa treenit jäi lyhyeen, sillä se on vielä ilman kenkiä astutuksen jäljiltä, joten liike oli todella huonoa ja poni oli tosi haluton liikkumaan. En sitten viittiny sitä ruveta pakottamaan, joten ratsastin vain käynnin ja ravin nopeasti läpi ja se oli siinä. Kengittäjä on tulossa vasta ensi viikolla, ellei saada toista kengittäjää kiinni. Vähän pelottaa, kun kahden viikon päästä on kisat ja nyt ei voi viikkoon ratsastaa kunnolla.. Jää nähtäväksi mitä niistä kisoista tulee.



Ja lopuksi lähdettiin Ransun, Annikan&Latun kanssa käymään uudestaan rannassa, ja tälläkertaa Ransukin käveli järveen melkein suoraan! Hyvä me! Kahlailtiin joku 20min ja tultiin takasin tallille. Ransu on kyllä ihan vieny mun sydämen.. voi ei.




Kaunis tamma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti