Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesäfiilistelyy!

Eilen käytiin maastossa kiipeilemässä mäkiä Maisella, Annikan ja Latun kanssa. Hyvää pyllytreeniä molemmille hevosille.
Ransulla menin ravipuomeja ja voi että miten ne menikään hyvin ! Rupes jo löytymään vähän enemmän liikettä ja ravin sisällä pystyi tekemään jo siirtymisiäkin, ilman että tahti hajoaa täysin tai kaadutaan nenälleen. Lopputunnista oli jo todella letkeä ja kevyt heppa alla. On se vaan hieno ;)

Tänään sitten käytiin taas järvessä viiden hevosen kanssa viettämässä rentoa kesäfiilistelypäivää. Maise kävi ensimmäista kertaa kahlailemassa ja hyppäs jarveen kyllä sellasella loikalla kaverin perässä, et en itse meinannut pysyä mukana ollenkaan :D Maise kuitenkin tykkäs kovasti, kun oli viileää vettä eikä ötököitä ympärillä. Kahlailtiin joku 30min ja sitten käveltiin takaisin tallille.




Minä&Maise, Emmi&Latu, Henna&Prinsessa, Silja&Tepsu

Ja kesäfiilistely jatkui myös Ransun kanssa, sillä oli todella kuuma päivä, ratsastin vain ilman satulaa nopeasti askelajit läpi ja loppuun hyppäsin muurin pari kertaa. Yhteensä mentiin ehkä 20min. Ransu oli eilisen puomitreenin jäljiltä tänäänkin tosi rento ja hyvin avuilla.




Sitten vielä iltapäivästä vietiin Liinan kaksi vuotias orivarsa Hopeamyrsky eli "Laku" käymään uimassa. Vietiin Laku kopilla rantaan ja jäbä kävelikin koppiin sekä järveen suoraan. Ihan huippu tyyppi ! Kahlailtiin ja uitiin sen kanssa myös ehkä 20 minuuttia ja lähdettiin takaisin tallille. Laku oli ihan innoissaan, kun pääsi uimaan !


Irvistys !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti