Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Juoksutusta ja baanailua

Tänään Maise sai valjaat päälleen ja juoksutettiin sitä ympyrällä kahdella ohjalla. Ensin ei meinannu millään kaasu toimia, mutta sitten kun neiti tajusi idean, nii alko sujua jo tosi kivasti! Käynnissä haki jo hyvin pyöreälle kaulalle ja ravissakin hetkittäin.  Juoksutettiin vain noin 15min että jää ekoista kerroista hyvä mieli molemmille. Päästettiin vielä lopuksi heppa irti kentälle juoksentelemaan. Ihana kun se on ruvennut luottamaan niin paljon, että juoksee jo perässä ympäri kenttää (:





 

Ehkä siitä tuleekin vikellysheppa !



Ransu pääsi tänään pellolle näyttämään kouluhevosen taitojaan ja lopuksi baanailemaan oikein kunnolla! Muutaman vapaapäivän jälkeen oli tammalla _hieman_ ylimääräistä energiaa, joka johti hetkittäin todella pahalle kädelle painamiselle, mutta kymmenien volttien ja kiemuraurien jälkeen sain kuin sainkin sen kevyeksi ja hyvin avuille. Muutaman tosi hyvän pätkän jälkeen baanailtiin palkkioksi ja sitten loppuverkat ja pesulle.





Eilen menin Liinalla koulua ja kerrankin voin sanoa, että se oli todella SUPER! Wow, kiva fiilis, kun kaikki meni nappiin! Treenattiin viikonlopun kisojen kouluhojelmaa, joihin en tosin kyllä nyt edes pääse, sillä Kipa säätää taas omiaan, muttamutta.. Kerrankin päästiin koko ohjelma alusta loppuun tasaisella ja rennolla fiiliksellä! Olis ollu niin kiva mennä kisoihin, nyt kun jäi niin hyvä mieli treeneistä, mutta tuleehan noita kisoja..

Ja Latun sairasloma jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti