Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Hellettä

Eilen menin Ransulla puolisen tuntia koulua kentällä. Paljon taivutteluja keskiympyrällä volteilla niin, että joka toinen voltti tuli ympyrän sisään ja joka toinen ulos. Laukassa tehtiin molempiin päätyihin isot pääty-ympyrät ja suoralla uralla haettiin rentoa ja hyvin pyörivää laukkaa suoralla hevosella. Meni aika kivasti, vaikka välillä olikin vauhtia vähän turhan paljon :)

Maise pääsikin eilen taas järveen kahlailemaan ötököitä ja hellettä karkuun.


Tänään käytiin Maisen, Annikan&Ransun kanssa maastoilemassa. Ransulla oli ensimmäistä kertaa täällä ollessaan joku muu selässä, kuin minä ja Maise pääsi kokeilemaan pitkiä ravipätkiä ja vähän jo laukkaakin. Molemmat tammat meni oikein mallikkaasti koko reissun.

Liina on nyt ultrattu kantavaksi ja yllärinä sillä onkin kaksi hedelmöittynyttä munasolua, joista toinen puhkaistaan pois läpihäivinä. Sen kanssa tänään kuitenkin tehtiin kevyt läpiratsastus, joka sisälti paljon taivutteluja ja siirtymisiä. Oli aika rento ja kiva ratsastaa vaikka onkin näiden astutus touhujen takia olut kevyemmällä liikutuksella jo monta viikkoa.


2011
 Huomenna lähden Summer Up festareille Lahteen, joten hepat saavat sillä välin vaan nautiskella kesästä ja lomailla kolme päivää.

Kesäfiilisteyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti