Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Loskaa, mutaa ja kesän odottelua

Maastoilut senkun jatkuu. Nyt kun lumet on alkanu sulaa ihan kunnolla, niin jokapaikka on aivan järkyttävän huonossa kunnossa, missään ei voi ratsastaa normaalisti. Kenttä on osittain ihan sohjoa ja ne kohdat jotka on jo sulanu on tietysti tosi pehmeet ja liejuset. Maastot on joko sohjoa, kuravelliä tai umpijäässä... Jes! Oikeesti mä tykkään keväästä, mut vasta sitten, ku aurinko paistaa lämpimästi ja puihin puhkee lehdet. Tää alku kevät ei vaan oo mua varten ja tää on myös ainoo aika vuodesta kun toivon, että meillä ois maneesi.

Viime viikko meni maastoillessa ja ajattelin, että tällä viikolla sitten mennään taas koulua oikein kunnolla. No keskiviikkona ajatuksena oli tehdä paljon väistöjä ja taivutteluja, jotta saadaan taas hevonen hyvin avuille viikon maastoilun jälkeen. Käynnissä ja ravissa väistöt onnistu yllättävän hyvin, vaikka pohja olikin huono. Näin kuitenkin viisaammaksi vaihtoehdoksi lähteä maastoon laukkaamaan ja ravaamaan loppuravit, sillä ei siellä sohjon seassa olis laukasta tullu mitään, korkeintaan juminen hevonen tai kuperkeikkoja. Että siihen jäi ne koulukiemurat tältäkin viikolta, ajattelin nimittäin suosiolla odottaa, että kenttä sulaa kunnolla. Maastoillaan siihen asti siellä missä se on mahdollista.

Uudet tuulet kuitenkin puhaltaa, kunhan tuo kevät tekee tehtävänsä kentän suhteen. Kesäksi on nimittäin nyt varattu valmennukset kahdesti kuussa ja keväällekkin ollaan suunniteltu jonkinlaisia valmennuksia heti kun saadaan kenttä siihen kuntoon, että siinä voi ratsastaa kunnolla. Kesää odotellessa!

Juuso ja kesä -11


Emmi&Juippi muutti tänään takaisin Pieksämäelle ja tuli kyllä kieltämättä haikee olo. Tässä ollaan nyt 6 viikkoa yhdessä tallilla touhuiltu lähes päivittäin ja aika meni taas aivan liian äkkiä. Vaikka me nyt nähdään muutenkin, nii silti aika surullista, kun menee tallille ja yksi karsinoista onkin tyhjä, satulahuoneesta puuttuu tietyt tavarat, tarhassa tyhjää tilaa, eikä Emmikään ole puhumassa taukoamatta <3

Loppuun vielä iso kiitos bannerista Hanna Kanervalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti