Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kärryttelyä

Pikapostaus tästä päivästä:

Tänään saatiin vihdoin aikaiseksi laittaa Ransu kärryjen eteen. Tiedettiin, että sillä on joskus ajettu, mutta sen tarkempaa tietoa siitä ei ollut. Ransun omistaja kuitenkin suositteli laittamaan korvat kiinni, mutta sekin sitten jäi tekemättä. Eikun tammalle valjaat niskaan ja kärryt perään. Riskillä pehmeä kuolainkin suuhun, vaikka normaalisti maastossa käytetään kovempaa kuolainta. Ransu seistä möllötti, kun laitettiin kärryjä kiinni, ei se paljon jaksanu välittää.


Käytiin lyhyt noin 5km rauhallinen lenkki. Meni kyllä ihan super hyvin! Olin varautunut siihen, että jarruja ei ole koko reissulla ja kaikki vastaantuleva vähintäänkin syö hevosia, mutta ei. Ransu meni korvat tötteröllä koko matkan sitä vauhtia, kun pyyti. Selästä Ransu on maastossa aika kuuma ja rauhaton, mutta nyt se maltto seistä paikallaankin ja poseerata, kun Terhi ikuisti meijän kärryreissun. Hieno tamma! Nyt on sitten ruvettava ajamaan enemmänkin, kun se noin hyvni toimi.


Aamupäivästä ennen Ransuilua käytiin Lakun kanssa Pieksämäellä maneesilla treenaamassa laatuarvosteluihin, eli hypytettiin se irtona. Laku käyttäyty myös tosi asiallisesti ja hyppäs tosi hyvin. Nyt se saa parin viikon loman, kun on ollu viimeaikoina jo aika kyllästyneen olonen, sen kanssa ku on nyt ollu monen viikon työputki päällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti