Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Jalkaongelmia

Ransu oli viimeviikolla ti-la lomalla. Sunnuntaina menin tallille tauon jälkeen taas täynnä intoa, mutta se loppuikin lyhyeen, minkäs muunkaan kun turvonneen jalan takia. Hain Ransun tarhasta ja näin heti, että vasen takajalka ei ole normaali. Tallissa pesin sen jalan ja tutkin, mutta en löytänyt haavoja enkä muutakaan sellaista, mistä se turvotus voisin johtua. Sitä sai ihan kunnolla painella, eikä Ransu sanonut mitään, joten ei se ainakaan kovin kipeältä vaikuta, liikkeessäkin on puhdas. Se turvotus on hyvin samantyyppinen, kuin impparissa, joten en usko, että on jänteissä mitään. Kävin kuitenkin n.40min käyntimaaston sillon sunnuntaina ja oli kyllä pikkusen virtaa tammalla, sai tosissaan jarrutella, että maltto pysyä käynnissä. Kun tulin takasin tallille, niin pesin sen jalan sitten vielä uudestaan, tällä kertaa betadinella varmuuden vuoksi, jos siellä joku pieni haava on. Pesun jälkeen kylmäsin sen ja laitoin BackOnTrackin jalkaan. 

Maanantaina kävin Elenan&Köntsän kanssa tunnin maastossa. Mentiin ihan rauhassa, pääosin käyntiä, muutama ravipätkä ja yks lyhyt laukka. Oli puhdas joka askelajissa. Taas jalan pesu ja kylmäys. 

Tiistaina Ransu sai taas lomailla ja tänään kävin 40min maastossa. Tänään mentiin vähän enemmän laukkaakin ja puhdas oli edelleen. Jalka oli hieman lämmin etusyrjältä liikutuksen jälkeen, mutta ei edelleenkään aristanut sitä mistään kohdasta, joten jälleen pesu, kylmäys ja BOT. On nyt kuitenki otettava rauhallisesti, ettei tuo jalka mene ainakaan pahempaan suuntaan, vaikkei se kipeä tunnukkaan olevan.

Huomenna pääsee taas kentälle! Joten huomenna ajattelin ensin juoksuttaa liinassa, jotta nään itse miltä liike näyttää ja jos kaikki on OK, niin sitten ratsastan sen kevyesti läpi eteen alas. Perjantaina päästäänkin taas lomalle, kun lähden Barcelonaan, joten toivotaan, että jalkakin on normaali taas, kun palaan, muuten täytyy pyytää ell kattomaan sitä.

parane pian<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti