Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

Viikonloppu heppavahdissa

Oltiin Roosan kanssa hoitamassa hevosia (+ kymmentä muuta eläintä) lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Ohjelmassa siis perus karsinoiden siivous, heppojen liikutus ja ruokinta ja siihen päälle viiden koiran ulkoilutukset sekä kuuden kissan ja yhden kanin hoito. En ehkä ikinä halua itselleni noin paljon eläimiä, oli kokoajan laskuissa ihan sekasin, et kuka puuttuu, heh!















Lauantaina minä ratsastin Vilin ja Roosa Iitun ja irtojuoksutettiin Utu. Sen jälkeen lähdettiin Itätuvalle ja kävin pikaisesti läpiratsastamassa Liinan, koska Hennalla oli sunnuntaina koulukisat sen kanssa. Kaikki hepat meni tosi kivasti.



Arvatkaa vaan tuliko kauhee kissakuume, kun katteli näitä söpöläisiä pari päivää <3



Viidessä koirassakin riitti vahtimista. Fiina sai kunnian katsella leffaa meijän kanssa illalla :D


Sunnuntaiaamuna herääminen tuntu tosi vastenmieliselle, joten käytiin vaan viemässä hepat heinineen tarhoihin ja käytettiin koirat ulkona ja painuttiin ite sohvalle peiton alle. Herättiin sitten yhden aikaan uudestaan ja lähettiin siivoamaan tallia ja ratsastamaan. Sunnuntaina menin itse Iitulla ja Roosa ratsasti Utulla. Ensin mentiin hetki kentällä ja sen jälkeen lähdettiin vielä käymään maastossa. Tammojen jälkeen päätettiin ajaa Vili yhessä, niin ei tarvii tapella kumpi ratsastaa ;) haha! Kaikki hepat meni mallikkaasti myös sunnuntaina. Kun hevoset oli liikutettu, niin käytiinkin enää syömässä ja pakkaamassa ja lädettiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti